Lovereads, 2024-08-09

Omslagsbild: Motion Picture Artwork © 2024 CTMG . All Rights Reserved.

Det slutar med oss nu som film med Blake Lively i huvudrollen

Colleen Hoovers bästsäljande roman Det slutar med oss har nu gått upp på biograferna med Blake Lively och Just Baldoni i huvudrollerna. Nu finns romanen i en ny pocketutgåva med filmomslag. Colleen Hoover har blivit ett internationellt fenomen. Hon var närmast okänd tills hennes bok Det slutar med oss blev viral på TikTok. Med över 3 miljoner sålda böcker och översatt till 43 språk är Colleen Hoover en av de hetaste amerikanska författarna.

Över 200 000 sålda böcker

I centrum av handlingen står Lily som inte alltid haft det helt lätt i livet. Nu har hon flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. När hon och kirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar hennes liv nästan för bra för att vara sant. Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant.

När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle.

Det slutar med oss tilldelades Goodreads Choice Award.

Översättning Christina Mansicka

”Colleen Hoover är en megastjärna och en av de bästa författarna i genren.” SIMONA AHRNSTEDT

”Fantastisk och rörande läsning.” USA TODAY